Från lokal aktör till global ledare och förmedlare på marknaden för läkemedelsprodukter på bara 20 år!

 

 

 

Fagron grundades i Rotterdam ( Nederländerna ) 1990 av Ger van Jeveren, som också är den nuvarande VD Fagron Group .

 

Genom ständigt fokus på innovation, kvalitet och lösningsorienterat tänkande har Ger van Jeveren gjort Fagron till en marknadsledande leverantör av farmaceutiska råvaror för småskalig produktion i Nederländerna på bara 7 år .

 

Ger van Jeveren fortsatte utvecklingen och Fagron växte internationellt till att idag vara världsledande och aktiva i 30 länder i Europa, Amerika, Afrika, Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet. Fagrons produkter säljs till 200.000 kunder i över 55 länder runt om i världen.

 

Som marknadsledare har Fagron stora konkurrensfördelar, såsom den centrala upphandlingen av råvaror, optimalt utnyttjande av produktionsanläggningar, liksom den internationella lanseringen av framgångsrika och innovativa produkter och koncept. Med mer än 1300 anställda har Fagron en omsättning på 400 miljoner ( USD ) under 2012 .

 

Fagron avser att ytterligare stärka sitt globala marknadsledarskap och bygger på en aktiv " buy and build "-strategi, uppstart av nya områden och stark organisk tillväxt.

 

Fagron stöder USP genom sin verksamhet till läkemedelstillverkare och förskrivare och kommer att bidra till att förbättra patientens livskvalitet .

 

  • Fagron skapar innovation och optimerar receptpliktig produktion
  • Arbetar för att förbättra patientens livskvalité
  • Arbetar nära samman apotek och läkare för att erbjuda de bästa skräddarsydda lösningarna
  • Är världsledande inom försäljning av farmaceutiska råvaror

 

Fagron Derma Concept är en hudvårdsserie som är sammansatt av få ingredienser, är helt fri från parfymer och parabener, har ett varierat sortiment som omfattar de allra flesta hudtyper.